Galatasaray'ın listesindeki futbolcuya bir talip daha çıktı!
Yayınlanma Tarihi 15 Haziran 2026 Pts 13:58
Güncelleme Tarihi 15 Haziran 2026 Pts 14:02
Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Lucas Stassin için Portekiz ekibi Braga da devreye girerek sarı-kırmızılılara rakip oldu.
Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre, Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Belçikalı forvet Lucas Stassin'i Braga kadrosuna katmak istiyor.
Haberde, Braga'nın 21 yaşındaki golcüyü bir süredir takip ettiği ve teknik direktör Carlos Vicens'in oyun planına uygun bir profil olarak gördüğü belirtildi. Ancak oyuncunun kulübü olan Fransız ekibi AS Saint-Étienne'nin yaklaşık 15 milyon avroluk bonservis talep etmesinin transferin önündeki en büyük engel olduğu aktarıldı.
O Jogo'nun haberinde, son iki sezonda 64 maçta 23 gol ve 11 asist üreten Stassin'e Galatasaray'ın yanı sıra çeşitli Avrupa kulüplerinin de ilgi gösterdiği ifade edildi.
Belçika futbolunun gelecek vadeden forvetleri arasında gösterilen Stassin, bu yıl ilk kez A Milli Takım formasını giyerken, Belçika'nın Meksika ile oynadığı hazırlık maçında sonradan oyuna dahil olmuştu. Genç oyuncunun, hücum hattındaki çok yönlülüğü, pres gücü ve golcülük özellikleriyle dikkat çektiği vurgulandı.
beinsports.com.tr / Dış Haberler