Kartal'ın son bombası yine ses getirecek

Video yükleniyor...

Transfer rotasını, sol bek, sağ bek, stoper, sol açık ve santrfor üzerine şekillendiren Beşiktaş, Dusko Tosic, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ricardo Quaresma'nın ardından son olarak dünya yıldızı Mario Gomez'i 1 yıllığına renklerine bağlayarak planlarını ilk etapta gerçekleştirdi.

Son olarak kadroya katılan Alman golcü Mario Gomez, sabah sağlık kontrolünden geçti ve yöneticilerle görüşüp kısa bir tur yaptı. Gomez, akşam Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacak.

İlk planlanan transfer stratejisini sonuçlandıran siyah beyazlılar, sonradan ortaya çıkan orta saha transferi için de temaslara hız verdi. Daha önce Veli Kavlak'ın sakatlığı nedeniyle iyi şartlarda olursa yapılması düşünülen orta saha takviyesi, Almanya kampının son gününe girilirken sakatlanan Tolgay Arslan'ın ameliyat olup sezonun ilk yarısını kapatmasıyla zorunluluk haline geldi.

Orta sahaya transfer için aceleci davranmayan Beşiktaş yine de yeni ismi bir an önce kadrosuna katarak hazırlıklarını tam takım olarak gerçekleştirmek istiyor.

Siyah beyazlılar, gündemin ilk sırasında olan Bursasporla Ozan Tufan'ın transferi için verdikleri tekliflerin ardından beklemeye geçti. Ozan için yeşil beyazlı kulübe son olarak 5 milyon euro artı bir futbolcu öneren Beşiktaş'ın teklifi karşısında Bursaspor'un Cenk Tosun'da ısrar ettiği öğrenildi. Siyah beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş'in "Cenk'i kesinlikle göndermem" yanıtı üzerine beklemeye geçildi.

Beşiktaş alternatifler konusunda da yakın takibini ve temaslarını sürdürüyor. Daha önce görüşülen Gökhan İnler için Fiorentina'nın devreye girmesi ve Leicester City'in Napoli'ye 4.5 milyon Dolarlık teklif sunması, siyah beyazlıların elini zayıflattı. Yönetim yine de Gökhan için  temaslarını sürdürüyor. Beşiktaş, Fiorentina'nın serbest bıraktığı ve bonservisi elinde olan Alberto Aquilani ile de temaslarına devam ediyor.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş

Beşiktaş transfer