Bitime sayılı haftalar kala heyecan iyice artıyor

Bitime sayılı haftalar kala heyecan iyice artıyor
Süper Lig’de bitime sayılı haftalar kala heyecan iyide iyiye artıyor.

35’inci hafta perdesi 16 Nisan Cuma günü tam dört maçlar açılıyor. 11 haftadır bileği bükülmeyen Demir Grup Sivasspor’un 31 puanla 19’uncu sırada yer alan Gençlerbirliği’ne konuk olacağı mücadele 16:00’da başlayacak ve beIN SPORTS HD1’de futbolseverlerle buluşacak.

Aynı saatte başlayacak ve beIN SPORTS HD2’de yayınlanacak bir diğer mücadelede ise, küme düşme hattından çıkmak isteyen Hes Kablo Kayserispor deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak.

Cuma 19:00’da Dolmabahçe’de futbolseverleri heyecan dolu bir maç bekliyor. Fenerbahçe’nin dört puan önünde liderlik koltuğunda oturan Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ı, Hikmet Karaman’ın gelişiyle küme düşme hattının üzerine çıkan MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor, mücadele beIN SPORTS HD1’den itibaren futbolseverlerle buluşuyor.

19:00 seansının bir diğer maçında ise Fraport TAV Antalyaspor ile Çaykur Rizespor karşılaşırken mücadele beIN SPORTS HD2’den naklen yayınlanacak.

Cumartesi 13:30’da ateş hattını yakından ilgilendiren bir maç var. 26 puan ile son sırada yer Yakutel Denizlispor, iki puan farkla bir üst sırada yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile adeta “tamam mı, devam mı” maçına çıkıyor. Her anı büyük heyecana sahne olması beklenen bu mücadele beIN SPORTS HD1’de.

Cumartesi 16:00’da iki maç oynanacak. Üç haftalık beraberlik serisini sonlandırmak isteyen Trabzonspor’un Atakaş Hatayspor’u konuk edeceği maç beIN SPORTS HD1, Helenex Yeni Malatyaspor ile Aytemiz Alanyaspor arasındaki maç ise beIN SPORTS HD2’den ekranlara gelecek.

Cumartesi seansı iki renktaşın mücadelesiyle son bulacak. Oynadığı son üç maçtan sadece bir puan çıkarabilen Galatasaray, zorlu İzmir deplasmanında formda Göztepe karşısında kötü gidişine dur diyebilecek mi? Bu sorunun cevabı Cumartesi 19:00’da beIN SPORTS HD1’de yanıt bulacak.

35’inci hafta Pazar günü oynanacak iki maçla tamamlanacak. 16:00’da başlayacak gününü ilk maçında Gaziantep FK ile Kasımpaşa üç puan için sahaya çıkacak.

Ve tüm gözler 19:00 Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’na çevrilecek. Haftanın en kritik buluşmasında 33 puanla küme düşme hattının bir sıra üzerinde yer alan son şampiyon Medipol Başekşehir ile zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Ligin altı ile üstünü yakından ilgilendiren heyecan dolu maç 19:00’dan itibaren beIN SPORTS HD1 ekranlarında olacak.