Sergen Yalçın'ın derbi planı

Sergen Yalçın'ın derbi planı
Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe'nin konuğu olacak Beşiktaş derbiye odaklanmış durumda.

Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın futbolcularını karşılaşmaya motive ederken, özellikle kaleye daha fazla şut çekilmesini istediği öğrenildi.

Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların motivasyonunu bir hayli yüksek olduğu gözlenirken, siyah-beyazlılarda yönetim de derbi için galibiyet primi belirledi. Takımın tecrübeli futbolcuları ve kaptanlar da takım arkadaşlarına sadece sahaya odaklanmaları gerektiğini hatırlatıyor.

Beşiktaş'ta Kadıköy'deki sınav öncesinde beş eksik dikkat çekiyor. Koronavirüs testi pozitife dönen Ajdin Hasic, daha önce koronavirüs testi pozitif çıkan Domagoj Vida, sağ alt baldırında zorlanma tespit edilen Gökhan Töre ve cezalı Ersin Destanoğlu ile Dorukhan Toköz Kadıköy'deki randevuda takımlarını yalnız bırakacak.

Sergen Yalçın'ın Başakşehir karşısında galip gelen 11'de çok fazla değişiklik yapmayacağı bilgisine ulaşılırken sağ bekte Rosier'e emanet görev verecek. Yalçın'ın kaptan Necip Uysal'a güvendiği ve Uysal'dan saha içinde takım arkadaşlarıyla sürekli iletişim halinde kalması istediği gelen haberler arasında.

Öte yandan siyah beyazlılardan Aboubakar da hırsıyla dikkat çekiyor. Kamerunlu futbolcunun yapılan çalışmalarda istekli ve güçlü görüntüsüyle teknik heyeti memnun ederken Sergen Yalçın'ın da Aboubakar'a derbide görev vermeye hazırlandığı öğrenildi.