Brezilya Milli Takımı'nda Jose Mourinho sesleri!

Brezilya Milli Takımı'nda Jose Mourinho sesleri!
Brezilya Milli Takımı, teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho'yu getirmek istiyor.

İspanyol medyasından Sport'ta yer alan habere göre, Real Madrid teknik patronu Carlo Ancelotti'nin takımıyla sözleşme uzatması sonrası hayal kırıklığına uğrayan Brezilya Milli Takımı'nda yeni hedef Jose Mourinho. 

Şu anda geçici olarak göreve getirilen ve sözleşmesi Haziran ayında ABD’de başlayacak olan Copa America’nın sonunda bitecek olan Fernando Diniz tarafından yönetilen Brezilya Milli Takımı'nda, bu turnuva sonrasında deneyimli çalıştırıcı ile yollarını ayırılacak.

Haberde yer alan detaya göre Diniz'le vedalaştıktan sonra Ancelotti'yi milli takımın başına getirmek isteyen Sambacılar, İtalyan çalıştırıcının kulübüyle sözleşme uzatmasının ardından B planına yöneldi. İtalya Serie A ekiplerinden Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho ile görüşeceği iddia edilen Brezilya Futbol Federasyonu, tecrübeli menajere takımı emanet etmek istediği aktarıldı.  

Mourinho'nun bu teklife ne yanıt vereceği belirsizliğini korurken, 60 yaşındaki Portekizli teknik direktörün kulübüyle olan kontratı 30 Haziran 2024’te sona erecek.

beinsports.com.tr / Dış Haberler