Juventus'tan Kenan Yıldız'a '10 numara' teklif

Juventus'tan Kenan Yıldız'a '10 numara' teklif
İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'da forması giyen milli futbolcumuz Kenan Yıldız'ın kulüpteki geleceği şekillenmeye başladı.

İtalyan basınından La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; Juventus, 18 yaşındaki genç yetenek Kenan Yıldız'ı yeni sözleşme önermenin hesaplarını yapıyor. İtalyan devi, Yıldız'a sunacağı yeni kontratta 2029 yılına kadar sözleşme önerecek.

ON NUMARA TEKLİFİ 


Genç cevherin takımdaki rolünün detaylarından da bahsedilen haberde, Kenan Yıldız'a 2024-25 sezonundan itibaren 10 numaralı formayı emanet etmeye hazırlandığı ifade edildi. Yıldız'ı takımda tutmak isteyen Juventus'un sözleşmesi 2027 yazında bitecek futbolcuya 2029 yılına kadar uzayan bir sözleşme ve gelecek sezon itibariyle 10 numaralı formayı vaad edeceği kaydedildi.

Ayrıca haberde yer alan detaya göre Juventus'da en çok forması satılan futbolcu Kenan Yıldız oldu. Yıldız futbolcunun 15 numaralı forması Juventus mağazalarında en fazla talep gören forma olduğu aktarıldı.

Almanya'da Regensburg altyapısında yetişen ve daha sonra Bayern Münih altyapısına transfer olan Kenan Yıldız, 2022 Temmuz'da yıldızının parlayacağı Juventus U19'a transfer olmuş ve A takıma kadar yükselme başarısı gösterişti.

Juventus ile bu sezon 31 maça çıkan genç yıldız 5 gol attı 1 asist yaptı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

 
TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN