Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yüzünü güldüren gelişme

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta sakat futbolculardan gelen iyi haberler teknik heyeti sevindirirken, siyah beyazlıların Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasına tam kadro hazırlanması bekleniyor.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Vodafone Park'ta Altınordu ile oynanan hazırlık maçının ardından takıma bir gün izin verdi.

Milli Takım'a giden oyuncuların yokluğunda Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesinin hazırlıklarına altyapı ağırlıklı bir kadro ile devam edecek Beşiktaş, yarın akşam Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Siyah beyazlı ekipte sakatlığı bulunan oyuncuların tedavilerine devam edilirken, milli futbolcuların da takıma katılmasıyla Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasına eksiksiz çıkılması hedefleniyor.

Öte yandan, Beşiktaş camiasını yoğun bir haftasonu programı bekliyor. Cumartesi günü gerekleştirilecek tüzük tadil toplantısının ardından, pazar günü de seçime gidecek olan siyah beyazlılarda başkan Fikret Orman'ın yeni çalışma arkadaşlarını belirleyeceği liste de çarşamba günü gün yüzüne çıkacak.

Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında Vodafone Park'ta oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının biletleri ise satışa çıkıyor. 31.500 kombine sayısına sahip Beşiktaş'ta, 10.000'e yakın bilet taraftarlar için satışa sunulacak.