Yanal'dan savunmaya yeni ikili

Video yükleniyor...

Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal ilk 11 arayışlarını sürdürüyor.

Medipol Başakşehir mücadelesinde stoper pozisyonunda Okay - Mustafa Akbaş ikilisiyle başlayan tecrübeli teknik adamın Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde farklı bir savunma kurgusuyla çıkması bekleniyor.

Ersun Yanal'ın Okay Yokuşlu'nun stoper performansından memnun olduğu ancak orta sahadaki dengeyi tekrar sağlamak adına Okay'ı savunmanın önünde oynatması gündemde.

Sakatlığı geçen ve Medipol Başakşehir mücadelesinde yedek kulübesinde olan Durica'nın cuma günü oynaması beklenirken Slovak stoperin partnerinin Mustafa Akbaş ya da Tomas Hubocan olacak.

Trabzonspor formasıyla ikinci dönemini yaşayan Volkan Şen,  Ersun Yanal'la özel bir görüşme yaptı.

Tecrübeli oyuncunun Yanal'a "Hocam bana fizik olarak kendimi hazır hale gelmem için 3 hafta izin ver. Ondan sonra gerçek Volkan'ı hem Trabzonspor taraftarına hem de Türkiye'ye göstereceğim" dediği belirtildi.

Ersun Yanal'da Volkan'ın bu yaklaşımına olumlu yanıt verirken, fizik olarak hazırlanması adına özel programlar uygulatacağı belirtildi. Tecrübeli teknik adam Volkan'ı 4 hafta sonra oynanacak Galatasaray mücadelesine kadar süreçte fit duruma getirmeyi hedefliyor.