"Türkiye çok büyük bir ülkeymiş"

"Türkiye çok büyük bir ülkeymiş"
Galatasaray'ın antrenör ekibinde yer alan Ismael Garcia Gomez, ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

El Periodico de Espana'ya konuşan Gomez, "6 gün içerisinde depremden etkilenen şehirlerden olan Gaziantep'in futbol kulübü ile karşılaşacaktık. Maalesef talihsizlikler tahmin edilemez. Hayat böyledir." ifadelerini kullandı. 

Çok sayıda mesaj aldığını belirten Ismael Garcia Gomez, "Çok fazla belirsizlik vardı ve hala daha var. İnsanlar çok endişeli ancak aynı zamanda inanılmaz bir empati de görüyorum. Yardım etmek için arabaları ile bölgeye gitmek isteyen insanlar tanıyorum." dedi. 

"Birbirine yardım etme konusunda çok büyük bir ülke"

Kulüplerin yardım seferberliğine de değinen Gomez, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere büyük kulüpler depremden etkilenen insanlara yardım için birlik oldular. İlaçlar, gıda ve yardım malzemeleri topladılar. Bu ülke, paylaşma ve birbirine yardım etme konusunda çok büyük bir ülkeymiş." şeklinde konuştu. 

Volkan Demirel'in deprem sonrasında Hatay'daki mücadelesi hakkında da konuşan Gomez, "Okan Buruk, Volkan Demirel'in arkadaşı. Volkan Demirel, pazar günü oynadıkları maça birkaç arkadaşını davet etmiş. O gece otelde kalmışlar ve şimdi hayatlarını kaybettiler. Bu durumun onun için neler ifade ettiğini hayal edin." diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Tüm ülkemizi yasa boğan deprem felaketiyle ilgili tüm gelişmeler beIN SPORTS HABER ekranlarından vatandaşlarımızla buluşacak. CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!