Trabzonspor'da Lucescu'nun alternatifi Juande Ramos

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Ligin ilk yarısını Kasımpaşa beraberliğiyle tamamlayan Trabzonspor'da, yeni teknik patron kim olacak sorusu yanıt bekliyor.

Bordo mavili takım yeni teknik direktörünün belirlenmesi konusunda, Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu'nun vereceği karara göre yol izlenecek.

Rumen teknik adamla gerçekleştirdiği görüşmeyi yönetim kuruluyla paylaşan başkan Muharrem Usta, Lucescu'nun 1 hafta süre istediğini belirtti. Shaktar Donetsk'le sözleşmesi devam eden Lucescu'nun olumlu karar vermesi halinde, Sadi Tekelioğlu'nun sezon sonuna kadar görevde kalacağı belirtildi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Lucescu'nun ise yeni sezonda bordo mavili takımı çalıştırması bekleniyor.

Lucescu'nun vereceği olumsuz cevaba göre Trabzonspor B planı hazırlığı da yapıyor. Yönetim kurulunda  Mircea Lucescu'nun kulübü Shakhtar Donetsk ile yapacağı görüşmenin ardından vereceği cevabın beklenmesi yönünde ortak bir karar çıkarken, olumsuz bir görüş çıkması durumunda ise İspanyol teknik adam Juande Ramos isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'ın her ihtimale karşı Juande Ramos ile bir görüşme yapmak için İspanya'ya gittiği belirtildi. Aydın'ın İspanyol teknik adamla yaptığı görüşmenin olumlu yönde sonuçlandığı da gelen haberler arasında.

Teknik adam konusunu çözüme ulaştırmaya çalışan Trabzonspor'da ligin ikinci yarısı öncesinde transferin öne çıkan ismi ise Gaziantepspor'lu Muhammet Demir...

İlk etapta oyuncunun bonservis bedelinin tamamını nakit olarak ödemek istemeyen Trabzonspor'un daha önce kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen oyunculardan bazılarını bu transferde takas yolunda kullanmayı istediği öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Trabzonspor

Puan durumu

Maç özetleri