Trabzonspor'a çifte müjde

Video yükleniyor...

Trabzonspor'a Pazar günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı öncesi Jan Durica ve Mas'tan iyi haber geldi.

Arjantin Milli Takımı'nın Bolivya ile oynadığı maçta sakatlanarak Trabzon'a dönen Mas'ın tedavisinin iyi ilerlediği belirtildi. Sağ diz iç yan bağlarında zorlanma olan futbolcunun Çaykur Rizespor maçında oynayabilecek duruma gelebileceği ifade edildi.

Sakatlığının ardından tedavi sürecinin de sonuna gelen ve ilk kez çarşamba günü takımla çalışmalara çıkan Durica'nın tamamen iyileştiği ve kendisini iyi hissederek oynamak istediği öğrenildi. Slovak futbolcu 4 haftalık aradan sonra pazar günü formasına kavuşabilecek.

Cezalı ve sakat futbolcuları nedeniyle Çaykur Rizespor maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşayan Teknik direktör Ersun Yanal'ın eli bu iyi haberler sonrası biraz olsun rahatladı. Yanal, Rize'ye gidecek bordo-mavili kafileye Durica'yı dahil edecek ve kararı maç öncesi verecek.

Son haftalarda forma şansı bulamayan Arjantinli Luis Ibanez, eşinin doğum yapacak olması nedeniyle izin alarak Hırvatistan'a gitti.

Ersun Yanal, futbolcularıyla da toplantı yaparak onları maça motive ediyor. Çaykur Rizespor ile iyi gidişatlarını sürdürmeleri açısından önemli bir maç oynayacaklarını anlatan deneyimli çalıştırıcının, "Biz iyi bir takımız ve ikinci yarıda yakaladığımız çıkışın en önemli nedenlerinden bir tanesi aile ortamını yakalamış olmamız. Her ne olursa olsun sahada birbirinin eksiğini kapatmaya, mücadeleye, özveriye devam edeceğiz" dediği öğrenildi.