Torrent'ten sözleşme cevabı

Video yükleniyor...

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından beIN SPORTS mikrofonlarına konuştu.

Göreve geldiğinden bu yanaki performansını değerlendiren Torrent, "İlk 7 maçı saymamayı tercih ediyorum. Takım bulduğumuz haldeydi. Biz antrenörler olarak işimizin arkasındayız." dedi.

Torrent, kulüpteki geleceğiyle ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

"4 Temmuz için sezon öncesi hazırlıklarımıza biz başladık. Eğer devam edemeyeceğimizi söylerse bunu kabul etmek zorundayız. Bu durumda Galatasaray için her zaman en iyisini dilemeye devam ederiz. Türkiye’de ve İstanbul’da bir süre daha yaşamaya devam edeceğim. Çünkü buraya bayılıyorum. Türk Ligi’ni de çok seviyorum. Takip etmeye devam edeceğim. Başka bir antrenör gelirse de ben Galatasaray’ın maçlarını stadında seyretmek için çok kez ziyaret edeceğim."

Tatil planı yapmadığını dile getiren Torrent, "Sportif direktörümüzle önümüzdeki sezon olursak hangi oyuncularla oynayacağımızı konuşuyoruz. İstanbul’da olacağım. Seçim olduğu için İstanbul’da olmak daha iyi diye düşünüyorum." diye konuştu.