Torrent transferdeki önceliğini belirledi! İşte yönetimden talebi...

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Teknik direktör Torrent'in, 6 numara pozisyonuna transfer yapılmasını istediği öğrenildi... 

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda üst üste alınan mağlubiyetler sonrası milli araya 27 puan ile giren Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Son 12 haftada yalnızca 1 galibiyet elde eden sarı-kırmızılılar, Aytemiz Alanyaspor maçı ile seri başlatmak istiyor. 

Son 3 maçta öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak sahadan puansız ayrılan Galatasaray'da teknik heyetin özellikle yapılan hatalar konusunda, analizlerle oyuncuları uyardığı öğrenildi. 

Atakaş Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor mücadelelerinde özellikle son 15 dakikalık bölümde yenilen 5 gol dikkat çekti. 

Teknik direktör Domenec Torrent'in, özellikle 6 numara pozisyonuna takviye yapılması konusunda talebinin olduğu da gelen haberler arasında...

Sarı-kırmızılılarda Assunçao ve Yedlin'in ardından gözler, takımdan ayrılma ihtimali olan diğer isimlere çevrildi... Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Ryan Babel'e Hull City'nin talip olduğu bildirildi.