Shota Arveladze kararsız kaldı

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'da, teknik direktör Shota Arveladze'nin sahaya süreceği on biri büyük ölçüde belirlediği, iki oyuncusu konusunda kararsızlık yaşadığı öğrenildi. 
 
Gürcü teknik adamın, Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor maçlarındaki performansı sonrası Marko Marin'i 11'de oynatıp oynatmama konusunda kafasının karışık olduğu ifade edildi. Shota'nın Mehmet Ekici'yi Kayserispor maçında oynatacağı belirtilirken, stoper Douglas Franco konusunda da son kararını maç günü vereceği belirtildi. 
 
Cavanda ile bir görüşme yapan Shota Arveladze, oyuncusunda daha fazla hücuma çıkmasını istedi. Gürcü teknik adamın, ligin en hızlı oyuncularından biri olarak gösterilen Cavanda'ya, "Hücuma çıkışlarda sana büyük iş düşecek. Topu kaptığın anda hep hücumu düşün. Aynı zamanda topu çabuk kullan" dediği öğrenildi. 
 
Öte yandan Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 3 maçta 2 sarı kart gören Stephane M'bia'ya, teknik direktör Shota Arveladze'den uyarı geldi. Bordo-Mavili formayı giymeye başladığından beri oynadığı futbolla takımına büyük katkı yapan M'bia'ya dikkatli olmasını söyleyen Gürcü teknik adamın, "Üç maçta iki sarı kart görmen bizi endişelendiriyor. İlerleyen haftalarda yokluğunu hissetmek istemem. Çünkü ligde kritik maçlar oynuyoruz ve sana çok ihtiyacımız var" cümlelerini kullandı.
 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor