Samandıra'da dersimiz kapalı savunma

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman karşılaşmaların son 20 dakikaların yaşanan performans düşüşüne çare arıyor.

Aykut Kocaman takımlarının oyun karakterinin tersine 70'den sonra vites arttırmayı sezon başından beri bir türlü gerçekleştiremeyen sarı lacivertlilerde özellikle son derbi maçında da rakibin eksik kalmasına rağmen vites arttıramamanın sıkıntısı yaşanıyor.

Bu soruna çözüm arayışları devam eden Kocaman'ın takıma ekstra bireysel dayanıklılık ve kuvvet antrenmanları planladığı öğrenildi.

Oyuncuları ile biraraya gelen ve derbiyi artık geride bıraktıklarını ifade eden Aykut Kocaman, kalan tüm maçlarını kazanmaları gerektiğini ancak bunun yolunun merdivenin basamaklarını birbir çıkmak olduğunu söyledi.

Kayserispor ile ilgili video analizler hazırlatan ve Kadıköy'de kapalı oyun tercih edeceklerini tahmin ettiği rakiplerine karşı farklı taktik stratejiler geliştirme niyetinden olan Kocaman'ın, hücum sırasında daha fazla oyuncuyu rakip ceza sahasına sokmanın planları yapıyor.

Bu taktikte savunma oyuncularına takımı daha ileri taşımaları konusunda talimat veren Kocaman'ın,Ozan Tufan'dan da daha çok rakip ceza sahasına girererk hücum etkinliklerini zenginleştirmesi uyarısında bulundu.

Sarı lacivertlilerin sakat oyuncularından da iyi haberler var. Mehmet Ekici'nin dönüşünün beklenenden daha çabuk olacağı, yıldız oyuncunun Osmanlıspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Yaklaşık 2 aydır takımdan ayrı olan ve son bir aylık maaşının FIFA tarafından ödenmesi için başvuruda bulunulan Robin Van Persie'nin de önümüzdeki haftadan itibaren takıma katılabileceği gelen haberler arasında