"Ronaldo'yu eleştirmek isteyen varsa sadece bu maçı izlesin"

Video yükleniyor...

Bu sezon inişli çıkışlı performansıyla zaman zaman eleştiri oklarının hedefinde olan Manchester United, 2-0 geriye düştüğü maçta Atalanta'yı 3-2 yenerek derin bir nefes aldı. Maçın ardından Kırmızı Şeytanlar'ın menajeri Ole Gunnar Solskjaer de dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Geri dönüşü tamamlayan gole imza atan Cristiano Ronaldo'ya övgüler yağdıran Solskjaer, "Onu eleştirmek isteyen varsa sadece bu maçı izlesin. Çalışkanlığını ve nasıl koştuğunu görsün. Bir santraforun yapması gereken her şeyi yaptı, hücumu yönetti ve savunma yaptı" ifadelerini kullandı.

Norveçli teknik adam, bu galibiyetle takımının kendisi için oynadoğını kanıtlayıp kanıtlamadığı sorusuna ise öfkeyle cevap verdi; 

"Oyunculara saygısızlık etmeyin. Onlar dünyanın en şanslı adamları çünkü Manchester United için oynuyorlar. Milyonlarca erkek ve kız çocuğu bunu yapmayı çok isterdi. İlk yarıda iyi oynadığımızı sanıyordum ama iki kez şans verdik ve iki gol yedik. Bu artık bitmeli. Bu kulüpte böyle bir alışkanlığımız oldu ama oyuncular inanmaktan asla vazgeçmediler ve devam ettiler."

(beinsports.com.tr)