Erik Ten Hag sonrası için ManU'da koltuğa bir aday daha!

Erik Ten Hag sonrası için ManU'da koltuğa bir aday daha!
Premier League ekiplerinden Manchester United için flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Football Transfers'in haberine göre, Manchester United, sezon sonunda teknik direktör Erik ten Hag'ın yerine görevi İngiltere'nin teknik direktörü Gareth Southgate'in değil de, Brentford menajeri Thomas Frank'ın geçmesini hedefliyor.

Manchester United'da sezon sonu görevden ayrılması gündemde olan Hollandalı çalıştırıcı Erik ten Hag'ın Old Trafford'daki yerine kimin geçebileceğine dair spekülasyonlar artarak devam ediyor.

İngiliz ekibinin yeni ortağı Jim Ratcliffe, Erik ten Hag'ın alternatifi olarak Gareth Southgate'i belirlese de kulübün diğer yöneticilerinin Thomas Frank opsiyonunu masaya koyarak alternatif sayısını artırdı.

Haberin detayında, Brailsford'un Real Madrid'i çalıştıran Carlo Ancelotti'nin büyük bir hayranı olduğu ve takımın başına getirmeyi çok istediğini ancak İtalyan tekbik adamın gerçekçi olmayan bir hedef olarak görüldüğünü yazdı. 

Brentford'un başında altıncı sezonunu geçiren Thomas Frank'ın, Erik ten Hag'ın sezon sonu ayrılması durumunda Manchester United'ın başına geçme olasılığı %50 olarak görülüyor. 

2008-2012 yılları arasında Danimarka altyapı milli takımlarında görev alan 50 yaşındaki teknik adam, 2013-2016 yılları arasında da ülkesi takımlarından Bröndby'de görev aldı. 2016'da Brentford'e yardımcı antrenör olarak gelen Thomas Frank, 2018'de devraldığı teknik adamlık koltuğunu halen sürdürüyor. 

Premier League'de 265 maça çıkan Frank, 1.51 puan ortalamasına sahip. 

29 haftası geride kalan Brentford, topladığı 26 puanla 15. sırada yer alıyor. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler