"Podolski için 9 milyon Euro"

"Podolski için 9 milyon Euro"
Alman Bild gazetesi, Galatasaray kulübünün Bundesliga takımlarından FC Köln'de oynayan milli futbolcu Lukas Podolski'ye 9 milyon avro transfer bedeli ödeme teklifinde bulunduğunu yazdı.

Gazetenin haberinde, Galatasaray'ın Podolski'ye net ücret olarak 3 milyon avro ödemeyi de teklif ettiği, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de Podolski'yi ilk onbirde oynatmayı planladığı belirtildi.
 
FC Köln kulübünün müdürü Claus Horstmann, gazeteye yaptığı açıklamada, Podolski'nin transferi konusunda şu ana kadar kendilerine resmi bir talebin ulaşmadığını söyledi.
 
FC Köln menajeri Volker Finke'nin, Podoloski'ye transfer teklifinde bulunulduğunu doğrulamış olduğu hatırlatılan haberde, Finke'nin, "Bir aracı birkaç gün önce kulübümüzü aradı. Podolski'yi transfer etme konusunda imkan olup olmadığını bilmek istedi. Telefon görüşmesi çok kısa sürdü. Biz de kulüp olarak her şart altında Podolski'yi kulübümüzde tutmak istediğimizi söyledik. Aracı Podolski'yle de görüşmüş" şeklinde konuştuğu ifade edildi.
 
FC Köln Teknik Direktörü Stale Solbakken de "Lukas ile hafta sonunda hastalığı konusunda iki kez telefonla görüştüm. Galatasaray konusunda bana herhangi bir şey söylemedi. Onun FC Köln'de kalacağını düşünüyorum. O, Galatasaray için değil, büyük bir kulüp için oynayacak bir oyuncu" diye konuştu.
 
Gazetenin yorumunda, Solbakken'in bu büyük kulüp ile FC Köln'ü kast ettiği belirtildi.