ÖZET | M. Başakşehir 2-1 İH Konyaspor

Video yükleniyor...

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanması gereken ancak Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle ertelenen mücadelede İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 49. dakikada Fredrik Gulbrandsen ile 62. dakikada Musa Çağıran (k.k) kaydetti.

Konuk ekibin tek golü 37. dakikada Zymer Bytyqi'den geldi.

Medipol Başakşehir bu sonuçla puanını 46'ya yükseltti ve 3. sırada yer aldı. İttifak Holding Konyaspor ise 49 puanla 2. sırada kaldı.

Maçtan öne çıkanlar

İttifak Holding Konyaspor 37. dakikada öne geçti. Savunmadan kaptığı topla hızla çıkan Michalak, orta sahadaki Soner'e pasını attı. Soner bekletmeden soldan bindiren Bytyqi'nin önüne topu gönderdi. Ceza sahasına giren Bytyxi, kaleci Volkan'ın üzerinden topu ağlara yolladı. İzlemek için tıklayın!

Medipol Başakşehir 49. dakikada skora denge getirdi. Serdar'ın pasını ceza sahası sağ tarafında son çizgi üzerinde kontrol eden Ömer Ali, Guilherme'den sıyrıldıktan sonra topu yerden ceza sahası sol çaprazına doğru gönderdi. Gulbrandsen'in gelişine sağ ayağıyla yaptığı plase vuruşta top ağlara gitti. İzlemek için tıklayın!

Medipol Başakşehir 60. dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına girip son çizgiye inen Serdar altıpasa doğru ortasını yaptı. Boş pozisyondaki Aleksic'in gelişine sol ayağıyla yaptığı vuruşta top az farkla yandan auta gitti. İzlemek için tıklayın!

Medipol Başakşehir 62. dakikada öne geçti. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Aleksic arka direğe ortasını yaptı. Duarte'nin kafayla altıpasa çevirdiği topa sağ ayağıyla ters bir dokunuş yapan Musa meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi ekip 84. dakikada 3. gole çok yaklaştı. Ev sahibi ekip 84. dakikada 3. gole çok yaklaştı. Berkay'ın ara pasıyla savunma arkasına sarkan Atabey ceza sahası sağ çaprazından altıpasa doğru pasını gönderdi. Gulbrandsen'in gelişine sağ ayağıyla yaptığı plase vuruşu Sehic kurtardı. İzlemek için tıklayın!

İttifak Holding Konyaspor 90+3. dakikada beraberliğe yaklaştı. Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Bytyqi altıpasa doğru ortasını yaptı. Arka direkte iyi yükselen Ahmed Hassan'ın kafa vuruşu üst direkten döndü. İzlemek için tıklayın!