ManU, Farioli'nin yıldızına kancayı taktı

Video yükleniyor...

İngiltere Premier League ekibi Manchester United, Farioli'nin çalıştırdığı Nice'de forma giyen Melvin Bard'ı transfer etmek istiyor.

Evening Standard'da yer alan habere göre, ofansif bir sol bek arayışında olan United'ın bu yaz transfer hedeflerinden biri Melvin Bard. 23 yaşındaki yıldız oyuncu, Bir dönem Trendyol Süper Lig'de Corendon Alanyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük gibi takımları da çalıştıran Francesco Farioli'nin takımının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Haberde yer alan detaya göre Fransa Ligue 1 ekibi Nice adına etkileyici bir performans ortaya koyan Bard, gelecek sezon Old Trafford'ın yolunu tutabilir. EURO 2024'de Fransa ile ilk kez büyük bir turnuvaya katılmaya hazırlanan Bard'ın geleceği Almanya'da gerçekleşecek olan organizasyon sonrasında netleşeceği vurgulandı.

Franscesco Farioli yönetiminde 27 maçta 43 puan toplayan Nice, 5. sırada bulunuyor.

Bu karşılaşmalardan sadece birini kaçıran Melvin Bard ise 26 maçta süre aldı ve 2 asistlik katkı üretti.
Mancehster United'ın transfer listesi

Aynı haberde yer alan bilgiye göre, United aynı zamanda Rasmus Hojlund'un yanında oynayabilecek bir forvet takviyesi yapmak istiyor. ManU, bu doğrultuda Crystal Palace'ın kanat oyuncusu Michael Olise ile de ciddi şekilde ilgileniyor. Jean-Clair Todibo ve Everton'dan Jarrad Branthwaite'ı da listeye ekleyen İngiliz devi yollarını ayıracak isimleri de belirlemiş durumda. Jadon Sancho, Mason Greenwood, Antony, Raphael Varane ve Casemiro ile sezon sonunda ayrılığın kapıda olduğuna vurgu yapıldı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

FRANSA LIGUE 1 ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN