Livakovic: "İsmail Kartal'a çok teşekkür ederim"

Livakovic: "İsmail Kartal'a çok teşekkür ederim"
Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb'ten transfer ettiği Dominik Livakovic, FIFA tarafından yılın en iyi kalecisine verilen Lev Yashin ödülüne aday gösterildi. Livakovic, ülkesi Hırvatistan'da bu gelişme hakkında açıklamalarda bulundu. 

Livakovic yılın en iyi kalecisi ödülüne aday! Detaylar için tıklayın...

Bu ödüle aday gösterildiği için çok mutlu olduğunu belirten Dominik Livakovic, "Lev Yashin Ödülü'ne aday gösterilmek benim için çok büyük bir onurdur ancak Hırvatistan'ın Dünya Kupası ikinciliği ve üçüncülüğü benim için daha büyük bir onurdur. Takımın başarısı benim için her zaman daha önemli olmuştur. Elbette dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olarak gösterilmek insanı mutlu eden bir şey." dedi. 

"İsmail Kartal'a çok teşekkür ederim"

Fenerbahçe hakkında da açıklamalar yapan Livakovic, "Fenerbahçe'ye gittikten sonra birkaç antrenmana çıkamadım. Ufak bir ağrım vardı ancak şu anda çok iyi durumdayım. Cumartesi gününden bu yana antrenmanlarımı eksiksiz şekilde yapabiliyorum. İsmail Kartal'a çok teşekkür ederim. Beni korudu ve riske atmadı. Bu yüzden Fenerbahçe ile ilk maçıma henüz çıkamadım." ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Dinamo Zagreb forması ile toplamda 290 karşılaşmaya çıkan 28 yaşındaki eldiven, 135 maçta kalesini gole kapamıştı. 

Livakovic, Hırvatistan Milli Takımı ile de 45 kez maça çıkma başarısı gösterdi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN