"Livakovic Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra daha mutlu"

"Livakovic Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra daha mutlu"
Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic, geçtiğimiz günlerde Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'ye transfer olan Dominik Livakovic hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Milli takım kampında açıklamalarda bulunan Dalic, "Oyuncularım ile transfer dönemi hakkında konuşmuyorum. Kararları ne olursa olsun onları destekliyorum. Hepsi iyi seviyede. Kovacic, Manchester City'ye gitti. Soru işaretlerine gerek yok. Dünyanın en iyi teknik direktörü olan Guardiola ile çalışacak. Her zaman şüpheler olabiliyor ama bunun saçma olduğunu görüyoruz." şeklinde konuştu. 

"Eskisinden daha mutlu"

Dalic, Livakovic'in Fenerbahçe'ye transfer olması hakkında ise, "Livakovic Fenerbahçe'ye gitti. Bu transferden dolayı mutluyum. Kendisi de eskisinden daha mutlu. Her ne kadar dileği bu olsa da sonsuza kadar Dinamo'nun kalecisi olarak kalamazdı. Ayrılması gerekiyordu. Gidip yeni şeyler denemeliydi." ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce 8 sezon Dinamo Zagreb'in kalesini koruyan 28 yaşındaki Hırvat file bekçisi, takımının forması ile çıktığı 290 maçta 135 kez kalesini gole kapamıştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN