Kocaman mesajı verdi, yönetim düğmeye bastı

Video yükleniyor...

Trabzonspor deplasmanından 1 puanla dönen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın 90 dakikanın ardından beIN SPORTS'a yaptığı açıklama üzerine yönetim transferin bitimine kısa bir zaman kala düğmeye bastı.

Takımda üç stoperden ikisi Neto ve Skrtel'in sakat olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam maç sonunda futbol kamuoyundaki yaygın görüşün aksine bir santrfor değil bir stoper transferine ihtiyaçları olduğunu dile getirmişti. Transferin son günleri olmasına karşılık bonservis bedelsiz bir stoper arayışına başlayan yönetim düşük maliyetli bir transfer yapmak için fırsat kolluyor. 

Ancak bu transfer hiç kolay gözükmüyor. Hem mevcut finansal şartlar hem de takımdaki 14 yabancı kontenjanının dolu olması sarı lacivertlilerin önünü tıkıyor. Yönetimin bir fırsat transferi gerçekleştirse dahi hangi yabancı oyuncunun lisansını iptal edecekleri merak konusu.

Sarı lacivertli camida bu gelişmeler yaşanırken, İtalyan basınından konuyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. SkyItalia, Fenerbahçe'nin daha önce de gündeme gelen Milan'ın stoperi Gabriel Paletta ile yakından ilgilendiğini öne sürdü. Kırmızı siyahlılar ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Arjantinli stoper bu sezon ne Serie A, ne de İtalya Kupası'nda forma şansı bulamadı.