Kocaman gitti, Cocu resmen açıklanacak

Video yükleniyor...

Sportif Direktör Damien Comolli'nin nisan ayından Hollandalı teknik adam ile iletişim halinde olduğu ve Ali Koç'un başkan seçilmesiyle anlaşmanını büyük oranda gerçekleştiği öğrenildi. Comolli'nin başkanlık seçiminin ardından Cocu ile yaptığı prensip anlaşmasının resmiyete dönmesini için gerekli işlemleri başlattığı biliniyor. 

Geçen hafta İstanbul'a gelen Hollandalı teknik adamın menajeri Rob Jansen ile hukuki detayları da netleştiren Fenerbahçe yönetimi, tatilde bulunan Cocu'nun dönüp PSV Eindhoven ile vedalaşmasını bekliyor.

Cocu'nun bir yıl kontratının daha bulunduğu PSV Eindoven yöneticileri ile görüşeceği ve bu transferin iki tarafın karşılıklı anlaşması şeklinde noktalanacağı ifade ediliyor.

Fenerbahçe yönetiminin Philip Cocu'nun ismini resmen açıklamak için Cocu ile PSV arasındaki görüşmeleri beklediği öğrenildi.

Sarı lacivertli ekipte Sportif Direktör Damien Comolli'nin transfer çalışamları konusunda yeni teknik direktör Cocu ile koordineli çalıştığı ve takımın yaş ortalamasını hızlı bir şekilde düşürecek şekilde hedeflerindeki isimlerle görüşmeleri sürdürdüğü ifade ediliyor.