"Kalitemizle kazandık"

"Kalitemizle kazandık"
Beko Basketbol Ligi'nde TOFAŞ'ı 74-67 yenen Anadolu Efes'in antrenörü Recep Şen, tecrübe ve oyuncu kaliteleriyle maçı kazandıklarını söyledi.

Şen, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, THY Avrupa Ligi ve Beko Basketbol Ligi'nde yoğun bir tempoda mücadele ettiklerini kaydederek, "Ligde üst üste 10. galibiyetimizi aldığımız için mutluyuz" dedi.

Maça istedikleri gibi başladıklarını dile getiren Recep Şen, "Ancak ikinci periyotta hücum ritmimizi kaybettik. İkinci devre tecrübe ve oyuncu kalitemizle maçı kazanmayı başardık. Galip gelmek önemliydi. TOFAŞ da iyi oynadı. Onları da tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Lacivert-beyazlı oyuncu Deniz Kılıçlı ise TOFAŞ karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

TOFAŞ cehpesi

TOFAŞ Başantrenörü Ahmet Çakı ise Anadolu Efes karşısında farkı açtıkları dönemde basit top kayıplarıyla geriye düştüklerini söyledi.

İlk yarıda hücum ritmini yakalayamadıklarını vurgulayan Çakı, "Ancak rakibe 29 sayı izni vererek ilk devreyi önde kapattık. Üçüncü periyotta iyi reaksiyon verdik ve 10 sayılık farkı yakaladık. Fakat daha sonra basit top kayıplarıyla geriye düştük. Anadolu Efes kontrolü eline aldı. Basit hatalarla maçtan kopuyoruz. Buna çözüm bularak galibiyet almaya başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TOFAŞ'lı oyuncu Evren Büker de zor bir dönemden geçtiklerini, ancak daha fazla çalışarak ilerleyen haftalarda daha başarılı olacaklarına inandığını belirtti.