GCT Düzce tanıtım toplantısı düzenledi

GCT Düzce tanıtım toplantısı düzenledi
1881 Düzce Belediye'nin TBL, TKBL ve Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarının haklarını alarak yeni sezonda liglerde GCT Düzce adıyla mücadele edecek oluşum Başkan Kadir Dağ, Global Connect Travel Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kaya ve Erkek Basketbol Takımının yeni Başantrenörü Volkan Başaran’ın katılımıyla tanıtım toplantısı düzenledi.

Global Connect Travel Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kaya dünyaca ünlü yabancı markaların Türkiye’de seyahat, toplantı, spor turizmi, sağlık turizmi segmentlerinde organizasyonları başarıyla gerçekleştirmeye devam etmekte ve dünya üzerinde 38 ülke ile çalışmakta olduklarının bilgisini verirken “Ağırlıklı operasyon bölgemiz Körfez, Asya Pasifik ve Uzakdoğu, Latin Amerika ülkeleri olmakla beraber son dönemde Avrupa ile çalışmalarımızı sağlık ve spor turizmi alanında genişletmekteyiz. Birçok dilde servis ve rehber hizmetlerinin yanı sıra uçak bileti, münferit ve gruplar için özel transfer hizmeti de vermekteyiz” dedi.

Kaya “GCT olarak güzel ülkemizin ve bayrağını tanıtımı için birçok ülkede düzenlediğimiz tanıtım toplantıları dışında, uzun senelerdir döviz girdisi sağlamakta ve ülke ekonomisine destek vermekteyiz. Bu desteğimizi taçlandırmak ve ülke sporunu ve gençlerini desteklemek adına sponsorluk kararını aldığımızı siz değerli kamuoyuna paylaşmak isteriz” diye konuştu.

GCT Düzce Başkanı Kadir Dağ ise “Gençlerimiz ile Türk Sporuna hizmet etmek için yola çıktık. Bu yolda bize destek veren Sayın Serdar Kara’ya teşekkür ederim. Böyle  zorlu bir dönemde spora destek vermeleri çok önemli” dedi.  

Şehrin desteğini alarak önümüzdeki sezon genç kadroları ile liglere renk katmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Dağ “Kulübümüzün Genel Menajerlik görevine Mehmet Yılmaz gelirken Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörlüğünü Volkan Başaran yapacak. Kadın Takımımızın başantrenörlük görevi için ise görüşmelerimiz sürüyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Erkek Takımı Başantrenörü Volkan Başaran ise yeni bir güçlü oluşumda göreve geldiği için mutluluğunu ifade ederken en yakın zaman transfer çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.