Jude Bellingham'dan galibiyet yorumu: "Çok büyük desteğim var"

Jude Bellingham'dan galibiyet yorumu: "Çok büyük desteğim var"
EURO 2024 C Grubu ilk hafta maçında İngiltere, Sırbistan ile karşılaştı. Maçın ardından golün sahibi Jude Bellingham açıklamalarda bulundu.

"SIRADAKİ MAÇA BAKACAĞIZ"

"Pozitif sonuç. Şimdi sıradaki maça bakacağız. Önümüzdeki 6-7 maçta elimden gelen her şeyi yapmaya ve İngiltere'nin EURO2024'ü kazanması için yardımcı olmaya hazırım. Madrid'deki kazanma alışkanlığımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum. Çok büyük desteğim var, ailem, arkadaşlarım, takım arkadaşlarım, hem burada hem Madrid'de. Futbol oynamak işin en kolay kısmı."

"TEKNİK EKİP DOĞRU OLANI YAPTI"

"İyi bir maçtı. Çok sert bir takım olduklarını düşündüm. Çok sağlam, güçlü ve büyük bir takımlar ve iyi hazırlanmamız önemliydi. Teknik ekip doğru olanı yaptı. Bütün hafta çok iyi hazırlandık. Yapmamız gereken şeyleri biliyorduk. Kendi standartlarımıza uymaya ve kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. İyi bir başlangıç yapmamız önemliydi. Kamp içinde pozitifiz ve bir sonrakine geçiyoruz. Ceza sahasına girmeye, açılmaya ve bunu yapmaya alıştım. Madrid'de bu alışkanlığı edindim ve formumu EURO 2024'e de taşımak istedim. Kendime olan güvenimi arttırmak benim için harika bir başlangıç ve en önemlisi de takımın kazanmasına yardımcı olmak."

Bellingham ile beraber Kane de açıklamalarda bulunurken "Genel olarak hak ettiğimiz bir galibiyetti. Önemli olan puan kaybetmemekti. Jude Bellingham, inanılmaz bir oyuncu!" değerlendirmesinde bulundu.