EURO 2024'te Halil Umut Meler'e görev

EURO 2024'te Halil Umut Meler'e görev
FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) E Grubu'nda Belçika ile Slovakya arasında oynanacak maçta düdük çalacak.

UEFA'nın açıklamasına göre Almanya'nın Frankfurt kentiyle aynı adı taşıyan statta 17 Haziran Pazartesi günü TSİ 19.00'da oynanacak mücadelede Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, Hollanda Futbol Federasyonundan Serdar Gözübüyük olacak.

Karşılaşmada Alman Bastian Dankert VAR, Alper Ulusoy ve Alman Marco Fritz ise AVAR görevini üstlenecek.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) E Grubu'nda oynanacak Belçika-Slovakya müsabakasına atandı. 

Almanya'nın Frankfurt şehri Frankfurt Arena stadyumunda, 17 Haziran 2024 Pazartesi günü saat 18:00'da başlayacak maçta Halil Umut Meler'in yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy, dördüncü hakemi ise Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Serdar Gözübüyük olacak. 

Müsabakada Almanya Futbol Federasyonu'ndan Bastian Dankert VAR, Alper Ulusoy AVAR, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Marco Fritz VAR Supervisor ve Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Johan Balder Rezerv Yardımcı Hakem olarak görev yapacaklar.

Müsabakanın gözlemcisi ise İtalya Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizzoli olacak."