İspanyollar Arda Güler'i gözüne kestirdi! 4 dev kulüp devrede...

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Arda Güler hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Todofichajes'te yer alan habere göre, İspanya La Liga ekipleri Barcelona, Villarreal, Atletico Madrid ve Sevilla, Arda Güler'i kadrosuna katmak istiyor. 

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun da iyi bir performans gösterdiği ancak Arda Güler'in yeteneğiyle tüm dikkatleri üzerine topladığı ifade edilen haberde, oyuncunun henüz 18 yaşında olmasının büyük bir avantaj olduğu da belirtildi. 

Barcelona'da proje olacak

Arda Güler ile en fazla ilgilenen kulübün Barcelona olduğu belirtilirken, Ferran ve Ansu Fati gibi oyuncuların kulüpte net bir geleceği olmadığı, Arda Güler'in ise transfer edilmesi halinde Barcelona'da uzun yıllar başarılı bir şekilde oynayabileceği de ifade edildi. Arda'nın hücum gücünün Barcelona'ya katkı sağlayabileceğinin de altı çizildi. 

Barcelona'nın ardından ise en istekli La Liga ekibinin Sevilla olduğu ifade edildi. Endülüs ekibinin Arda Güler'i transfer etmek için 'ilginç' bir yol izleyebileceği ifade edildi. 

2018/19 sezonunun devre arasında Gençlerbirliği altyapısından Fenerbahçe altyapısına katılan Arda Güler, 2021/22 sezonunun başına A Takım'a yükselmişti. Sarı lacivertli forma ile 37 karşılaşmada sahada yer alan Arda, 6 gol ve 7 asistlik katkı sağladı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN