Barcelona adayları belirledi! Dört isim...

Barcelona adayları belirledi! Dört isim...
Bu sezon gelen başarısız sonuçların ardından sezon sonu görevi bırakacağını açıklayan Xavi yerine Barcelona dört yeni adayını belirledi.

57 puan ile lider Real Madrid'in 8 puan gerisinde kalan Barcelona şampiyoluk ihtimalini zora soktu. Girona'nın da arkasında 3. sırada kalan Katalan devinde gelecek sezonda dört aday öne çıktı.

Üç Alman, bir İtalyan

Sport'un yaptığı habere göre sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılacak olan Thomas Tuchel, Barcelona'nın hedeflerinden biri haline geldi. Diğer iki isim de Hansi Flick ve Julian Nagelsmann oldu. Hansi Flick şuan bir takım çalıştırmazken Alman teknik adam için Bayen Münih ihtimali sürüyor. Nagelsmann da Almanya Milli Takımı'nın başında.

Barcelona yönetiminin son favorisi de Roberto De Zerbi. Brighton'a iyi futbol oynatan ve futbolseverlerin takdirini kazanan İtalyan teknik adam Liverpool'un da gündemindeydi. Brighton'ın De Zerbi ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunurken kulüp teknik adamın 15 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli ödenmediği takdirde hocasının ayrılmasına izin vermeyecek. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler