Galatasaray için İngiltere'den flaş iddia

Video yükleniyor...

Süper Lig Cemil Usta sezonunun açılış karşılaşmasında ligin yeni takımı Yukatel Denizlispor deplasmanına konuk olacak Galatasaray sezona galibiyet ile başlamak istiyor. 
 
Belhanda, Feghouli ve Diagne gibi isimler milli takım maçları sebebiyle yoğun bir yaz dönemi geçirirken teknik direktör Fatih Terim bu isimlerin fiziksel ve mental durumunu yakından takip ediyor. 
 
Öte yandan Fiorentina ile oynanan maçın ardından dönüş yolunda böbrek sancısı şikayeti olan ve sponsor hastanede operasyon geçiren Feghouli'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
 
Transferi noktalamak isteyen sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim bir an önce takıma 6 numara takviyesi yapılmasını istiyor. Seri ve Belhanda'nın arkasında oynayabilecek defansif yönü kuvvetli, atletik bir ön liberoyu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Bakayoko ve Schneiderlein transferleri gerçekleşmeyince yeni isimlere yöneldi. İngiliz basını, Manchester United'ın Brezilyalı oyuncusu Fred'in Galatasaray'ın gündeminde olduğunu iddia etse de oyuncunun yüksek maliyeti bu transferin önünde önemli bir engel olarak görünüyor. 
 
Falcao ile her konuda anlaşan ve Monaco'nun cevabını bekleyen sarı kırmızılı ekipte Diagne'nin yanı sıra Kostas Mitroglu ile de yolların ayrılması bekleniyor. Galatasaray ile 1 yıl daha kontratı bulunan Yunan golcünün yeni durağının Fransa veya İtalya olması bekleniyor.