Fenerbahçe'de Mesut Özil harekatı

Fenerbahçe'de Mesut Özil harekatı
Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerde, gündeme damga vuracak olan transfer harekatının adı Mesut Özil...

Fenerbahçe'de gündem transfer. Devre arasında takıma kazandırılacak isimler üzerinde çalışmalarını sürdüren sarı lacivertlilerde ilk hedef Mesut Özil. Alman asıllı Türk yıldızın, sosyal medya hesabından yaptığı İstanbul paylaşımları ise taraftarı heyecanlandırdı. 

Başkan Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu, Mesut Özil'i kadroya katmak için yoğun çaba sarfederken, transferin gerçekleşmesi için tüm imkanları seferber etmiş durumda..
 
Yönetim, Mesut Özil için sponsor geliri yaratıp transferin ekonomik boyutunu uygun şartlara çekmeye çalışırken, sarı lacivertlilerin elindeki en büyük koz ise süper yıldızın Fenerbahçe tutkusu. Gelinen noktada ise taraflar 3 buçuk yıllık yeni anlaşma konusunda büyük yol katetti. 

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki bir diğer isim Schalke forması giyen Ahmed Kutucu... Ahmed için satın alma opsiyonlu kiralama üzerinde duruluyor. Kısa süre içerisinde bu transferin sonuçlanması bekleniyor. Ara transfer döneminde stoper ve kanat takviyesi yapmak için de çalışmalar devam ediyor.