Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının özeti burada

Video yükleniyor...

Fenerbahçe, zirve yolundaki rakiplerinin kayıplarını yine değerlendiremedi. Sarı lacivertliler, evinde Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalarak son 3 haftadaki 7. puan kaybını yaptı. 

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile oynadığı maça göre ilk 11'de 6 değişiklikle sahaya çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, deplasmanda 1-0 kaybedilen Krasnodar mücadelesine ilk 11'de başlayan Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım ve Emmanuel Emenike'yi yedek kulübesine çekti. Rus temsilcisine karşı 11'de forma giyen Alper Potuk ile Jeremain Lens'i ise sarı kart cezaları nedeniyle kadroda yer almadı.

Advocaat, bu futbolcuların yerine Gregory van der Wiel, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan, Miroslov Stoch ve Volkan Şen'i görevlendirdi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 4-0 kazanılan Medipol Başakşehir maçının kadrosunda değişiklik yapmadı. Özdeş, takımını, Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Titi, Veigneau, Abdullah Durak, Sadiku, Castro, Eduok, Adem Büyük ve Koita 11'i ile sahaya sürdü.

İlk yarıda iki takım da ceza sahasında hiçbir varlık gösteremedi. Sadece uzaktan şutlarla gol arayan Fenerbahçe ve Kasımapaşa tehlikeli atak geliştiremeden devre arasına girdiler. Bu devrede Fenerbahçe 7, Kasımpaşa ise 2 kez kaleyi yokladı. 

İkinic yarıda özellikle Fenerbahçe'nin gol için baskısını artırması maçın biraz daha hareketlenmesini sağladı. Önce Castro, Skrtel ile Volkan arasındaki anlaşmazlıktan faydalanamadı. Ardından Ozan'ın seri çalımlarının sonucu gelmedi. Fenerbahçe ardından Salih ve Fernandao ile gole yaklaştı.  

 Sarı lacivertliler, aradığı golü bulamadı ve evinde Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalarak son 3 haftadaki 7. puan kaybını yaptı. 

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA: 0-0
STAT: Ülker Stadı
HAKEM: Fırat Aydınus


FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, De Souza, Ozan Tufan (Dk. 75 Salih Uçan), Stoch, Volkan Şen (Dk. 85 Hasan Ali Kaldırım), Sow (Dk. 46 Fernandao)
TEKNİK DİREKTÖR: Dirk Advocaat

KASIMPAŞA: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Titi, Veigneau, Abdullah Durak, Sadiku, Castro (Dk. 89 Guanca), Eduok (Dk. 68 Tunay Torun), Adem Büyük (Dk. 75 Turgut Doğan Şahin), Koita
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

SARI KARTLAR: Dk. 19 Stoch, Dk. 82 Volkan Şen (Fenerbahçe), Dk. 52 Popov (Kasımpaşa)