Fatih Terim'i sevindiren gelişme

Video yükleniyor...

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Seefeld bölgesinde sürdüren Galatasaray temposunu arttırıyor. 
 
Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleşen antrenmanlar kıran kırana mücadelelere sahne olurken, yeni transferlerin kısa süre içerisinde takıma adapte oldukları görüldü. 
 
25 Temmuz Perşembe günü Bundesliga ekiplerinden Augsburg ile hazırlık maçı oynayacak olan sarı kırmızılılarda genç oyuncuların daha fazla şans bulması bekleniyor. 
 
Seri ve Okan Koçuk hamlelerinin ardından Galatasaray'da gözler diğer takviyelere çevrildi. 3 kulvarda da başarı hedefleyen sarı kırmızılı ekipte forvet ve 6 numara transferlerinin lig başlamadan önce bitirilmesi planlanıyor. Mbaye Diagne'yi iyi bir bonservis ile göndermeyi planlayan Galatasaray'ın bu transferde önceliği zarar etmemek. Senegalli oyuncunun transfer olması halinde elde edilecek gelir ile en az 2 takviye yapılması bekleniyor. Santrafor bölgesi için gündemine Radamel Falcao'yu alan ve bu transferi sonuçlandırmak için yoğun mesai harcayan sarı kırmızılı ekip sponsor desteği ile yıllık maaş yükünün büyük bir bölümünden kurtulmak niyetinde. Öte yandan Kostas Mitroglu'nun geleceği de kamp performansına bağlı olarak netleşecek. 
 
Kayserispor'un yıldız oyuncusu Deniz Türüç konusunda ise Galatasaray'ın bekleyişi sürüyor. Hem kanatlarda hem de ortada forma giyebilen 26 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın bu transferi lig başlamadan önce bitirmek istediği öğrenildi.