Emre Mor: "Büyük mucizeler mümkün"

Emre Mor: "Büyük mucizeler mümkün"
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe ile Yukatel Kayserispor karşı karşıya geldi. Mücadele, 4-1'lik Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı. Mücadele sonrasında Fenerbahçeli futbolcular Emre Mor, Serdar Dursun ve Willian Arao, açıklamalarda bulundu. 
Maçta iki gol atan Emre Mor, "Kendimi mutlu hissediyorum. Uzun zamandır ilk 11’de maça başlamamıştım ama bugün hocamız bana ilk 11’de oynama şansı verdi. Ben de atmış olduğum golden dolayı fazlasıyla mutluyum. Takımıma galibiyeti getirmek adına, yardımcı olabilmek adına katkı sağlayabilmekten dolayı fazlasıyla mutluyum." ifadelerini kullandı. 

Mor, "Biliyoruz ki Beşiktaş karşısında göstermiş olduğumuz performans iyi değildi. O gün iyi günümüzde değildik ama ben bununla ilgili konuşmak istemiyorum çünkü bu geçmişte kaldı. Bunu değiştiremeyiz. Türkiye Kupası’nı kazanacağımızı düşünüyorum. Lig ile ilgili olarak da imkansız değil şampiyon olmamız. Her şey mümkün. Umuyorum ki rakibimiz de puan kaybeder ve bizler de aynı şekilde inanmaya devam edeceğiz. Ama rakibimiz puan kaybederken bizim de aynı şekilde maçları kazanmamız gerekiyor. Büyük mucizeler mümkün. Az önce de söylemiş olduğum gibi imkansız bir durum yok şu anda." dedi.

"Toplam 5 tane forvetiz"

Serdar Dursun ise, "Camia olarak, takım olarak mutluyuz. Çünkü iki kulvarda da devam etmek istiyorduk. Bugün çok önemli bir galibiyet oldu. Şimdi yarı finaldeyiz. Kupayı almak istiyoruz. İnşallah böyle devam ederiz çünkü geçen hafta talihsiz bir maç oldu. Rahat kazanacağımız bir maçı ne yazık ki kaybettik, camia olarak üzüldük. Derin yaraladı bizi. Takım olarak bugün ayağa kalktık ve iyi bir performans gösterdik. Bu sezon çok şans bulamadık. Toplam 5 tane forvetiz. Hocamız ne yazık ki pivot santrafor çok tutmuyor, sevmiyor, öbür forvetlerimiz de var. Ben de sanırım 7 ay sonra ilk 11’de sahaya çıktım. Benim için önemli bir maç çünkü böyle bir maç benim için bir fırsat. Kendimi gösterme açısından bir platform. Allah’a şükür iyi geçti. 1 gol, 2 asistle oynadım. İnşallah bundan sonraki kalan 2 aylık süreçte de daha çok oynarım ve kulübüme, takımıma katkı sağlarım." dedi. 

Golcü futbolcu, "Ben her zaman kendime güveniyorum. Çünkü pes ederseniz kendinize zarar verirsiniz. Kolay değil tabii ki uzun zaman oynamayıp sonra kendimi burada göstermek. Ben elimden geleni her zaman yapmaya çalışıyorum. Bu tarz maçlar benim için çok önemli. Bugün iyi geçti. İnşallah bundan sonra hocamız daha çok şans verir, daha çok oynarız. 9 tane final maçımız var. Ben 9 maçımızı da kazanacağımıza inanıyorum ve 9 maçı kazanıp şampiyon olacağımıza inanıyorum. Kupa’da da yarı finaldeyiz. Rakiplerimiz var tabii ama biz Fenerbahçe’yiz. İki kulvarda da sonuna kadar gitmek istiyoruz. İnşallah taraftarlarımızı uzun bir aradan sonra mutlu ederiz." şeklinde konuştu. 

"Sözlerim yanlış anlaşıldı"

Arao ise, "Hafta içerisinde ben bir röportaj vermiştim. Sözlerimin yanlış anlaşıldığını görüyorum. Bana bir soru sorulduğu için cevap verdim. ‘Eğer hoca Brezilya milli takımına giderce sence nasıl olur?’ dedi. Ben de dedim ki, eğer giderse onlar için iyi bir tercih olur, dedim ama benim en büyük hayalim kendisinin ve benim burada yıllar boyunca birlikte çalışmamız, kupalar kazanmamız. Bu sene de ligi ve kupayı almak istiyoruz. Sözlerim kesinlikle yanlış anlaşıldı. Belki tercümesinde hata vardı ama yanlış anlaşıldıysam özür dilerim." dedi.

Brezilyalı futbolcu, "Savaşmaya devam edeceğim. Lig henüz bitmedi. Kazanılacak 27 puan var. Son maçta ağır bir darbe aldık ama biz büyük bir takımız. Bu formayı onurlandırmak için sonuna kadar savaşacağız. Her maç elimizden geleni yapıp, lig sonuna kadar savaşacağız."