Son yarı finalist Fenerbahçe!

Video yükleniyor...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Yukatel Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Mücadele, 4-1'lik Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı. 

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Emre Mor (2), Serdar Dursun ve Arda Güler kaydetti. 

Fenerbahçe yarı finalde

Sarı lacivertliler, bu galibiyet ile kupada yarı finale yükseldi Demir Grup Sivasspor'un rakibi oldu. 

Yarı final birinci maçları 2, 3 veya 4 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Rövanş maçları ve final müsabakasına ilişkin tarihler ise daha sonra ilan edilecek.

Jesus geri döndü 

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasındaki Corendon Alanyaspor maçında kırmızı kart gören Jorge Jesus, bir maçlık cezasının sona ermesi nedeniyle Kayserispor maçında yedek kulübesindeki yerini aldı.

224 gün sonra kadroda

Sarı-lacivertlilerin Makedon oyuncusu Ezgjan Alioski ile Emre Mor, sarı-lacivertli formayla son olarak Gaziantep FK maçında ilk 11'de yer almıştı. İki futbolcu 81 gün sonra ilk 11'de oynadı. Son olarak UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Austria Wien mücadelesinde ilk 11'de görev alan Serdar Dursun ise 224 gün sonra kadroda kendine yer buldu.

Fenerbahçe: 4 - Yukatel Kayserispor: 1

Stat: Ülker

Hakemler: Volkan Bayarslan, Süleyman Özay, Erdem Bayık

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Szalai, Alioski, İsmail Yüksek (Dk. 68 Arao), Zajc (Dk. 46 Crespo), Emre Mor (Dk. 68 Mert Hakan Yandaş), Rossi (Dk. 68 İrfan Can Kahveci), Valencia (Dk. 78 Arda Güler), Serdar Dursun

Yukatel Kayserispor: Cenk Gönen, Gökhan Sazdağı, Kolovetsios, Hosseini, Arif Kocaman (Dk. 57 Uzodimma), Kemen, Ackah, Cardoso (Dk. 80 Ramazan Civelek), Gavranovic (Dk. 46 Mensah), Mane (Dk. 30 Emrah Başsan), Thiam (Dk. 80 İlhan Parlak)

Goller: Dk. 8 ve 42 Emre Mor, Dk. 59 Serdar Dursun, Dk. 90 Arda Güler (Fenerbahçe), Dk. 18 Kolovetsios (Yukatel Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 73 Mert Hakan Yandaş (Fenerbahçe), Dk. 76 Mensah (Yukatel Kayserispor)