Edin Dzeko'dan emeklilik ve şampiyonluk sözleri!

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 38. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 6-0'lık skorla kazanan Fenerbahçe, ligi ikinci sırada tamamladı. Fenerbahçe futbolcuları Edin Dzeko, Fred ve Dusan Tadic, maç sonrasında beIN SPORTS ekranlarında açıklamalarda bulundu.

FENERBAHÇE - İSTANBULSPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Dzeko, "Şampiyon olamadığımız için büyük bir üzüntü duyuyoruz. 99 puan elde ettik ama şampiyon olamadık! Bu inanılmaz bir durum, hayatta bir kere başınıza gelebilir. Zamanı geri alamıyoruz... Taraftarlarımız bizi destekledi maç sonu, bu aslında çok fazla anlam ifade ediyor. Bizlere saygı duyduklarını gördük. Kupayı alamadık ama sezon boyunca gösterdiğimiz performans nedeniyle bizi takdir ettiler. Bizler de her şeyi yaptık. Elde ettiğimiz 99 puana rağmen şampiyon olamadık, bu üzüntü verici. Kupayı kaldıramama hayal kırıklığı yarattı." dedi. 

Deneyimli golcü, "Şu anda emekliliği düşünmüyorum. Leonardo Bonucci harika bir futbolcu. Onun bu büyük camiada futbola veda etmesinden taraftarlar da gurur duyuyordu. Böyle büyük bir oyuncunun burada bitirmesi önemli bir şey." şeklinde konuştu. 

Dusan Tadic ise, "99 puan aldık ama şampiyon olamadık. Bu gerçekten inanılmaz. Sezon öncesi biri '99 puan alacaksınız ama şampiyon olamayacaksınız' deseydi buna gülünürdü." ifadelerini kullandı.