Dünya devleri Everton'lı yıldız için yarışıyor

Dünya devleri Everton'lı yıldız için yarışıyor
Premier League ekiplerinden Manchester City, Everton'ın 21 yaşındaki stoperi Jarrad Branthwaite'yi yakından takip ediyor. 

Daily Mail'in haberine göre Manchester City, Premier League'de kümede kalma mücadelesi veren Everton'ın 21 yaşındaki İngiliz stoperi Jarrad Branthwaite ile ilgileniyor. 

Finansal sürdürülebilirlik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle aldığı 10 puan silme cezası, 6 puana düşürülen Everton, 29 haftası geride kalan ligde topladığı 25 puanla kümede kalma mücadelesi veriyor. Everton, ligde kalma mücadelesi verirken, takımın 21 yaşındaki stoperi Jarrad Branthwaite ise, performansıyla dünya devlerinin dikkatini çekiyor. 

Manchester United, Tottenham ve Real Madrid gibi devlerin ilgilendiği Jarrad Branthwaite ile ilgilenen takımlar arasına Manchester City de eklendi. 

Manchester City, yaz transfer döneminde 77 milyon £'luk bedelle transfer ettiği Josko Gvardiol'un kadroda düzenli yer almaması nedeninin yanı sıra, takımdaki rekabeti artırmak için Branthwaite'yi kadrosuna katmak istiyor. 

İngiltere'nin Belçika ile oynayacağı hazırlık maçında ilk kez İngiltere Milli Takımı'nın formasını giymeye hazırlanan Jarrad Branthwaite, bu sezon Everton formasıyla ligde 25 maçta forma giydi ve iki de gol attı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler