Advocaat'ın kredisi azalıyor!

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Avrupa Liginden elenmenin hayal kırıklığı devam ediyor. Lig yarışında geride kalan, Avrupa defterini kapayan sarı lacivertlilerde Teknik Direktör Dırk Advocaat ile oyuncular arasında da soğuk rüzgarlar esiyor.

Hollandalı Teknik Adamın sezon içerisinde birçok defa yaptığı gibi Krasnodar maçından sonra da futbolcuları hedef gösteren açıklamaları takım içerisinde büyük huzursuzluk yaratırken, yaşanan bu gelişmeler ışığında Gaziantepspor maçının hazırlıkları da sürüyor.

Oyuncuların kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde hocaya olan inançlarını yitirdiklerini dile getirdikleri ve mevcut durumda insiyatif alarak yola devam etme konusunda görüş alış verişinde bulundukları öğrenildi.

Yönetim Cephesinde ise hem Advocaat'ın açıklamaları, hem de oyuncuların göstermiş olduğu performans sinirleri germiş durumda. Sezon ortasında aceleci bir karar almanın getirileri ve götürüleri üzerine bir fizibilite çalışması yapan yönetim, Hollandalı Teknik Adam ile "şimdilik" yolları ayırmama kararı aldı.

Fenerbahçe Yönetiminin Gaziantepspor maçı sonrası kendi arasında bir kez daha durum değerlendirmesi yapacağı gelen haberler arasında.

Teknik Direktör Advocaat ise yaşanan tüm gelişmelere rağmen istifa etmeme konusunda kararlı. Gelinen durumda kendisinin sorumluğuluğunun en minimum seviyede olduğunu düşünen Hollandalı Teknik Adam bu konuda yönetim bir hamle yapmadıkça yola devam etme konusunda ısrarlı.