"İlk tercihimiz Dominik Livakovic"

"İlk tercihimiz Dominik Livakovic"
Hırvatistan teknik direktörü Zlatko Dalic, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında karşılaşacağı Letonya ve Ermenistan maçları öncesinde açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Dominik Livakovic hakkında konuşan Zalic, kendisine yöneltilen  "Livakovic, son maçlardaki kötü performanslarından sonra birinci kaleci olmaya devam edecek mi?” sorusuna şu yanıtı verdi: 

"O ilk tercihimiz. Bir sakatlık durumu olmadığı sürece kalede olacak. Bizi defalarca kurtardı. Onu sorgulamak istemiyorum. İlk tercihimiz olmaya devam ediyor."

"Türkiye ve Galler’e karşı kötü oynadık"

Almanya’da düzenlenecek olan EURO 2024 Avrupa Şampiyonası D Grubu’nda milli takımımızla aynı grupta yer alan Hırvatistan’ın elemelerdeki şansını değerlendiren deneymli teknik adam, Türkiye ve Galler'e karşı kötü oynadık. Belki de antrenörlüğümden bu yana en kötü maçlarımızı oynadık. Gerçekten kötüydü. Önümüzdeki iki maçta altı puan almaya odaklandık. Bruno Petkovic aramızda olmayacak üzgünüm. Mateo Kovacic de dün bir kas ağrısı hissetti, bu yüzden burada olmayacak. Kontroller için Manchester'da kalacak." açıklamarında bulundu.

Hırvatistan Milli Takımı 18 Kasım’da Letonya’ya konuk olacak ve 21 Kasım tarihinde Ermenistan’ı ağırlayarak grup maçlarını noktalayacak.