ÖZET | Yukatel Adana Demirspor 1-0 VavaCars Fatih Karagümrük

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Yukatel Adana Demirspor ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Mücadele, 1-0'lık Yukatel Adana Demirspor galibiyeti ile tamamlandı. 

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 27. dakikada penaltıdan Mario Balotelli kaydetti. 

Balotelli 5. golünü kaydetti

Bu sezon ligde ikinci kez bir maça ilk 11'de başlayan Mario Balotelli, takımının galibiyet golünü attı ve bu sezonki 5. golüne ulaşmış oldu.

VavaCars Fatih Karagümrük 10 kişi kaldı

Mücadelenin uzatma dakikalarında rakibine müdahalesi sonrasında Federico Ceccherini direkt olarak kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla birlikte Yukatel Adana Demirspor puanını 35'e yükseltirken, VavaCars Fatih Karagümrük 29 puanda kaldı. 

Önemli Anlar

4. dakikada ceza sahası çizgisi önünde topla buluşan Markao'nun sağ ayakla yaptığı vuruşta top sol direğe çarpıp dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

12. dakikada ceza sahası içinde sol kanattan Mendoza'nın gönderdiği topa Balotelli'nin kale sahası önünde bekletmeden yaptığı vuruşta top üstten dışarı çıktı. 
İzlemek için tıklayın!

25. dakikada Adana Demirspor penaltı kazandı. Michut, ceza sahası içinde Salih Dursun ile mücadelesinde yerde kalınca hakem Murat Erdoğan penaltı noktasını gösterdi. 27. dakikada Adana Demirspor öne geçti. Balotelli'nin penaltı vuruşunda top kaleci Sirigu'nun solundan ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

49. dakikada çok etkili gelişen VavaCars Fatih Karagümrük atağında gol sesi çıkmadı. İzlemek için tıklayın!

70. dakikada takımının kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Valentin Eysseric'in şık şutu az farkla dışarı gitti. İzlemek için tıklayın!

Mücadelenin uzatma dakikalarında rakibine müdahalesi sonrasında Federico Ceccherini direkt olarak kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. İzlemek için tıklayın!

Yukatel Adana Demirspor: 1 - VavaCars Fatih Karagümrük: 0

Stat: Yeni Adana

Hakemler:
Murat Erdoğan, Kamil Çetin, Murat Şener

Yukatel Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler, Milad, Maestro, Michut, Yusuf Erdoğan, Emre Akbaba (Dk. 89 Cisse), Mendoza, Balotelli (Dk. 69 Aymbetov)

VavaCars Fatih Karagümrük: Sirigu, Sangare (Dk 76 Ceccherini), Biraschi, Salih Dursun, Levent Mercan, Feghouli (Dk. 76 Teklic), Kourbelis, Emre Mor (Dk 89 Bertolacci), Eysseric, Can Keleş (Dk. 46 Güven Yalçın), Marcao

Gol: Dk. 27 Balotelli (Penaltıdan) (Yukatel Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 9 Semih Güler, Dk. 73 Maestro, Dk. 74 Milad, Dk. 78 Atal (Yukatel Adana Demirspor), Dk. 23 Eysseric, Dk. 25 Salih Dursun, Dk. 55 Güven Yalçın, Dk. 78 Emre Mor (VavaCars Fatih Karagümrük)

Kırmızı kart: Dk. 90+8 Ceccherini
 
TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN