"Türkiye gibi çok güçlü bir rakip bizi bekliyor"

Video yükleniyor...

Halen sembolleştiği Milan'ın üst düzey yöneticilerinden olan Paolo Maldini, İtalya'nın Dünya Kupası'na katılma şansını değerlendirdi.
 
Avrupa şampiyonluğunun ardından, mental bir boşalma yaşadıklarını vurgulayan Maldini; "Biraz da şanssızdık. İsviçre karşısında farklı maçlarda iki penaltı kaçırmasak herşey farklı olabilirdi. Play-off'larda şu anda sadece Kuzey Makedonya maçını düşünmek zorundayız. Ardından bizi Portekiz ya da Türkiye gibi çok güçlü bir rakip daha bekliyor" dedi. 
 
Premier Lig'e damga vuran Mohammed Salah'ı, şu anda dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri olarak gösteren Maldini; "Salah, kendisi için ideal bir kulüpte oynuyor. İtalya'da da performansı gayet iyiydi. Ancak yine de, Salah'ın dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri haline geldiğine inanmak kolay değil" diye konuştu. 
 
Zlatan Ibrahımovıc'in Milan'daki performansını da değerlendiren Maldini; "İşin komik tarafı, oyuncuyken ona karşı mücadele ettim ve şimdi oğlumla aynı takımda oynuyor. Hala en üst düzeyde oynayabilecek fiziksel yeterliliğe ve kaliteye sahip. 40 yaşına gelmiş ve herşeyi kazanmış bir oyuncunun, hala büyük bir kazanma azmiyle mücadele etmesi de herkese örnek olmalı" ifadelerini kullandı.