"Sonunda karşı kaleye atmayı başardım"

"Sonunda karşı kaleye atmayı başardım"
A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık'ı 6-0 mağlup etti. Milli yıldızlar, maçın ardından beIN SPORTS'a konuştu.

4. golün sahibi Merih Demiral, şöyle konuştu:

"Çok mutluyuz. Hak ederek bir galibiyet aldık. Gereken mücadeleyi gösterdik. Ben de sonunda karşı kaleye atmayı başardım. İnşallah grubu en iyi şekilde bitirip Dünya Kupası'na gideceğiz. Buna hepimiz inanıyoruz."

Karşılaşmada 2 asist yapan Rıdvan ise "Fark atmamız gereken bir maçtı. 2 asist yaptım. Umarım daha fazla katkı verebilirim. Son maçta elimizden geleni yapacağız." dedi.

Maçta 2 gole imza atan Halil Dervişoğlu, Bugün güzel bir galibiyet aldık. Mutluyuz ama konsantrasyonumuzu koruyoruz. 3 gün sonra daha önemli bir maç var. İnşallah orada da kazanırız" ifadelerini kullandı.

Kilidi açan isim Kerem Aktürkoğlu ise "800. golü yeni öğrendim. Anlamlı bir gol ama önemli olan takım olarak güzel performans sergilemekti. İstediğimiz oldu, ikinciyiz. Her şey istediğimiz gibi gidiyor, inşallah daha güzel olur. Her gol çok güzeldi. Burak ağabey sağ olsun bugün bizim için oynadı, hepimize asist yaptı." sözlerini söyledi.