Sneijder ilk hedefini açıkladı!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da oynadığı 4 buçuk sezonun ardından takımdan ayrılan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder Fransa Ligue 1 takımlarından Nice ile anlaşmıştı.

 Sneijder dün yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Taraftarların ilgi gösterdiği antrenmanda yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Sneijder antrenmandan sonra basın mensuplarının karşısına çıktı.

Takım arkadaşı Balotelli, Pampiyonlar Ligi play-off turundaki rakipleri Napoli ve Hollanda milli takımıyla ilgili sorulara yanıt verdi

Sneijder, "Mario Balotelli'yi elbette tanıyorum. Ancak buraya gelmeden hiçbir takım arkadaşımla konuşmadım. Ben burada kulübü hissetmek istiyorum. Elbette oyuncular farklı farklı şeyler söyleyecektir ama bence ilk konuşmanız gereken antrenördür.

Napoli'yi tanıyorum ve şansımız olduğunu düşünüyorum. Takım olarak buna inanmalıyız. 2010'a dönersek Inter'de oynadığım dönemde sezonu şampiyonlar Ligi ile bitireceğimizi hayal bile etmiyorduk. Ancak sezon içinde iyi sonuçlar alınca başarabileceğimize olan inancımız da kuvvetlendi.

Elbette gelecek yıl Dünya Kupası'nda oynamak istiyorum. En üst seviyelerde futbol oynamayı seviyorum. Eğer Dünya Kupası'na gidebileceksek bu şansı sonuna kadar zorlamamız gerek. Ancak önce Nice ile harika bir sezon geçirmeyi planlıyorum" dedi.