Sevilla'da Sampaoli krizi! Fenerbahçe maçı öncesi gönderilecek...

Sevilla'da Sampaoli krizi! Fenerbahçe maçı öncesi gönderilecek...
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin son 16 turu karşılaşmasında rakibi olan İspanya La Liga ekibi Sevilla'da teknik direktör Jorge Sampaoli konusunda kriz yaşanıyor. 

Muchodeporte'de yer alan habere göre Sevilla, Fenerbahçe ile 9 Mart'ta karşılaşacakları maç öncesinde teknik direktörü Jorge Sampaoli ile yolları ayırmak istiyor. 

Bu kararın arkasındaki ana sebebin La Liga'da takımın gösterdiği kötü performans gösterilirken, Endülüs ekibinin Atletico Madrid'e karşı 6-1'lik skorla kaybettiği maçın bardağı taşıran son damla olduğu da belirtildi. 

Haberde, takımın deneyimli oyuncuları Rakitic ve Navas'ın Sampaoli'nin davranışları ve taktikleri konusunda yönetime bir rapor verdiği de belirtildi. 

Fesih bedeli 6 milyon Euro 

Sevilla ile 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Jorge Sampaoli'nin sözleşme fesihi için 6 milyon Euro'luk maddeye sahip olduğu belirtilirken, bu bedelin İspanyol ekibini düşündürdüğü de belirtildi. Sampaoli ile yolların ayrılması durumunda ise Joaquin Caparros'un göreve gelmesinin beklendiği eklendi. 

Sezon başında Sevilla'nın başına geçen Sampaoli, takımın başında çıktığı 17 lig maçında 1.18 puan ortalamasına ulaştı. Sampaoli'nin Sevilla'sı, ligde topladığı 25 puan ile 17. sırada yer alıyor ve küme düşme hattında bulunuyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler