Servet Çetin'den teknik direktörlük açıklaması

Servet Çetin'den teknik direktörlük açıklaması
Geçmişte Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray'da gösterdiği performansla hafızalara kazınan ve teknik direktör Rıza Çalımbay'ın yardımcılığını yapan Servet Çetin, sosyal medya hesabından flaş bir açıklama yaptı. 

Servet Çetin, Rıza Çalımbay'ın ekibinden ayrıldığını açıklarken, yoluna teknik direktör olarak devam edeceğini duyurdu. 

Çetin yaptığı paylaşıma, "Uzun yıllardır Rıza Çalımbay Hocamın yanında sürdürdüğüm yardımcı antrenörlük görevimden yoluma teknik direktör olarak devam etme isteğim sebebiyle ayrılmış bulunmaktayım.

Bu süreçte çok şey öğrendim, bana sahada sınırsız özgürlük tanıyan, büyük tecrübeler yaşama fırsatı veren ve teknik direktörlük yolunda bana ışık tutmuş olan Rıza Çalımbay Hocama teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda birlikte yol arkadaşlığı yapmış olduğumuz tüm teknik ekibe de teşekkür ederim.

Futbolculuk zamanımdan bilinen mücadeleci ruhumla beraber teknik direktörlük için istekli ve hazırlıklıyım. Geçen yıl eğitimini tamamladığım UEFA Pro Lisans ile mücadele ve rekabetin yanında, modern ve total futbolun gereklilikleriyle birlikte üreten kimlikle sahaya tüm enerjimi yansıtmak için kendimi hazır hissediyorum." notunu düştü. 

İşte o paylaşım: 




SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN