Şenol Güneş: "Sıkıntımız olacak..."

Video yükleniyor...

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında Beşiktaş ile Neftçi karşı karşıya geldi. UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçında Beşiktaş ile Neftçi Bakü karşı karşıya geldi. İlk karşılaşmayı 3-1 kazanan temsilcimiz, ikinci maçı da 2-1 kazandı ve toplamda 5-2'lik skorla UEFA Konferans Ligi play-off turuna yükseldi. 

BEŞİKTAŞ - NEFTÇİ MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Play-off turunda eşleştikleri Dinamo Kiev hakkında konuşan Güneş, "Lucescu Türk futbolunu iyi tanıyan, değerli bir teknik adam. Başarılı bir şekilde Dinamo Kiev'in başında. Onu da tebrik ediyorum turu geçtiler. Baktığınızda rakip olduğumuz için zor bir maç oynayacağız. Bizi tanıyorlar, iyi bir takımları var. Gruplara kalmak istiyoruz." dedi. 

"Durumlarına bakacağız"

Güneş, "Rashica ve Chamberlain bugün antrenmana katıldı. Durumlarına bakacağız. Ona göre bu hafta veya gelecek haftaya değerlendireceğiz. Cenk de aynı şekilde..." şeklinde konuştu. 

Beşiktaş Teknik Direktörü, "Geçmişte ne yaptığımız önemli değil, geleceğe bakacağız. Bugün maça baktığınızda, ilk yarıda geçen maç çok olumluyduk. Bu sefer de iyi başladık ama hücumda çok etkili olamadık. Daha fazla pozisyon yakalayabilirdik. Rakibin çıktığı pozisyonda gol yemek bizim için eksiydi. İkinci yarıda oyun ve skor üstünlüğü bizdeydi. Maçı kazandık. Seyircinin desteği, oyuncuların isteği önemli." dedi. 

"Hiçbir şey ifade etmiyor"

4 Şubat'tan bu yana 20 maçta 2 mağlubiyeti olduğu hatırlatılan Güneş, "Hiçbir şey ifade etmiyor, geçmişte kaldı bunlar. Bugüne bakmamız lazım." ifadelerini kullandı. 

"Siz daha iyi biliyorsunuz"

Güneş, "Sayısal bir sıkıntımız var stoperde. Kadroda alternatif olarak Montero vardı. Zaten Montero ve Hasic ile ilgili konuştum. Kalsa da sayısal olarak sıkıntımız olacak. Bunları da açık açık konuştum. Yerli ve yabancı oyuncu almak zorundayız. Stoperde bir eksiğimiz var. Zannediyorum, Chamberlain ve Rashica'dan sonra Bakhtiyar da gelecek bu akşam dediler. Siz daha iyi biliyorsunuz, bu gece gelecek mi? Bir de o gelirse, mavi kartlı, yine de bir stoper daha düşünüyoruz. Gelişmelere göre gelen ve giden olabilir." dedi. 

Şenol Güneş, "Zannediyorum, Chamberlain ve Rashica'dan sonra Bakhtiyar da gelecek bu akşam dediler. Siz daha iyi biliyorsunuz, bu gece gelecek mi? Bir de o gelirse, mavi kartlı, yine de bir stoper daha düşünüyoruz. Gelişmelere göre gelen ve giden olabilir." şeklinde konuştu.