Beşiktaş Dolmabahçe'de turladı!

Video yükleniyor...

UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçında Beşiktaş ile Neftçi Bakü karşı karşıya geldi. İlk karşılaşmayı 3-1 kazanan temsilcimiz, ikinci maçı da 2-1 kazandı ve toplamda 5-2'lik skorla UEFA Konferans Ligi play-off turuna yükseldi. 

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Aboubakar ve Muleka kaydetti. Neftçi'nin tek golü ise Mahmudov'dan geldi. 

Aboubakar'dan inanılmaz istatistik

Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıktığı 2016/17'den bu yana Avrupa kupalarında en fazla gol atan isim olan Vincent Aboubakar (9), bu sezon Konferans Ligi'nde çıktığı dört maçta da gole katkı yaptı.

Aboubakar Ghezzal'ı unutmadı

Beşiktaş'ın maçtaki ilk golünü atan Vincent Aboubakar, golünü kayınvalidesi ve oğlu trafik kazası geçiren Rachid Ghezzal'a adadı. Aboubakar, "Hepimiz Seninleyiz Ghezzal" yazılı bir Beşiktaş forması açtı. 



Temsilcimiz, UEFA Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile karşılaşacak.

Beşiktaş: 2 - Neftçi: 1

Stat: Beşiktaş Park

Hakemler: Julian Weinberger, Andreas Witschnigg, Sara Telek (Avusturya)

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Necip Uysal, Amartey, Umut Meraş (Dk. 46 Masuaku), Onana (Dk. 46 Hadziahmetovic), Demir Ege Tıknaz (Dk. 77 Salih Uçan), Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy (Dk. 49 Onur Bulut), Rebic (Dk. 46 Aboubakar), Muleka

Neftçi: Brkic, Koffi, Matias, Tamas, Saief (Dk. 79 Salahli), Jaber, Makhmudov, Ozobic (Dk. 64 Hajiyev), Shinyashiki (Dk. 79 Zulfugarli), Lebon, Olanare (Dk. 69 Bogomolski)

Goller: Dk. 36 Makhmudov (Neftçi), Dk. 57 Aboubakar, Dk. 71 Muleka (Beşiktaş)