Şampiyon Inter'den iç transfer hamleleri

Şampiyon Inter'den iç transfer hamleleri
İtalya Serie A Ligi'nde geride bıraktığımız sezonu şampiyonlukla taçlandıran Inter, başarıya ulaşan kadronun iskeletini korumak için çalışmalara başladı.

Çizme'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Milano temsilcisi, şampiyon kadronun önemli parçalarından Marcelo Brozovic, Danilo D'Ambrosio ve Stefan de Vrij'in sözleşmelerini uzatmak için oyuncuların temsilcileriyle temaslarını sıklaştırdı.

Yeni sezonda takımın teknik direktörlük koltuğunda oturacak olan Simone Inzaghi'nin "olmazsa olmaz" dediği Marcelo Brozovic'in, aynı zamanda menajerliğini üstlenen babası ile, yıllık maaşı 4-4,5 milyon eurodan 3 senelik bir sözleşme konusunda sözlü olarak anlaşma sağlandı. Danilo D'Ambrosio'nun sözleşmesinde yer alan 1 sezonluk uzatma opsiyonunu da devreye sokacak olan Inter, Stefan de Vrij konusunda ise aceleci davranmıyor. Mavi-siyahlılar, Fenerbahçe ve Espanyol'un ilgisi olduğu belirtilen Andrea Ranocchia içinse bekleyip gelecek muhtemel teklifleri değerlendirme kararı aldı.