Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti... İşte detaylar...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti... İşte detaylar...
Beşiktaş Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Mahmutyazıcıoğlu, saat 00:30 sıralarında Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Dört yerinden vurulan Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Yanında bulunan şoförü ise yaralandı.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yaşamını yitirdiği, kendisiyle birlikte aynı mekanda bulunan ve yaralanan şoförünün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Mahmutyazıcıoğlu, yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapmıştı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaşılan taziye mesajında, "Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.



TFF, Mahmutyazıcıoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) Başkanlar Kurulu eski üyesi ve Beşiktaş Kulübü'nün eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, "Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.